Diensten

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 13:30-17:30
Dinsdag- Donderdag: 09:30-17:30
Vrijdag: 09:00-17:30
Zaterdag: 09:00-17:00
Onze Locatie
De Terp 2
9363XG Marum
Telefoonnummer
0594-641900
luxe-tuinaanleg-Van-Rijn-Tuinoplossingen

Tuinaanleg

Bij Tuincentrum Ottema geloven we dat uw tuin meer is dan alleen maar groen; het is een plek van rust, schoonheid en inspiratie. Met onze complete tuinaanlegdienst helpen we u bij het realiseren van uw droomtuin, van concept tot werkelijkheid.

Ons toegewijde team van vakmensen staat klaar om uw visie tot leven te brengen. Van het ontwerp en de planning tot aanleg en onderhoud, wij nemen elk aspect van de tuinaanleg serieus.

graafmachine-tuin-scaled

Grondverzet

Ons grondverzetteam staat klaar om uw project naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om het egaliseren van terreinen, het graven van funderingen of het verplaatsen van grond, wij bieden op maat gemaakte oplossingen.

Met geavanceerde apparatuur en ervaren vakmensen zorgen we voor efficiëntie en precisie bij elke opdracht.

schutting-laten-plaatsen-kosten-

Schuttingen

Bij Tuincentrum Ottema begrijpen we het belang van privacy en het definiëren van uw buitenruimte. Onze schuttingplaatsingsservice biedt niet alleen privacy, maar voegt ook stijl en karakter toe aan uw tuin of terrein.

Met diverse materialen en stijlen, van hout tot metaal en meer, bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw behoeften en esthetiek. Ons ervaren team zorgt voor een vakkundige installatie met oog voor detail.

Arborist cutting branches with chainsaw. Action shot, visible saw dust.

Boomverzorging

Ons ervaren team van boomverzorgers staat klaar met een variatie aan expertise om elke uitdaging aan te gaan. Of het nu gaat om het veilig verwijderen van gevaarlijke takken, het stimuleren van gezonde groei, het herstellen van beschadigde bomen na hevige weersomstandigheden of andere specifieke zorgbehoeften, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor elk boomprobleem.

Veiligheid en de gezondheid van uw bomen vormen altijd de kern van onze professionele aanpak, zodat uw buitenomgeving groeit en de schoonheid ervan behouden blijft.

Laat je groene dromen bloeien!

CIMG3768

Onkruidbestrijding

Zeg vaarwel tegen onkruid op een milieuvriendelijke en effectieve manier met onze heetwatermachines voor onkruidbestrijding. Door gebruik te maken van hitte, niet van chemische middelen, bieden wij een duurzame oplossing voor uw terrein.

Onze heetwatermachines bieden een grondige aanpak, waarbij het onkruid tot aan de wortel wordt aangepakt. Dit resulteert in een langdurige, natuurlijke en veilige methode om uw buitenruimte onkruidvrij te houden.

trekker-met-sneeuwschuiver

Gladheidsbestrijding

Bij Tuincentrum Ottema begrijpen we het belang van veilige wegen en paden, vooral tijdens koude seizoenen. Onze gladheidsbestrijdingsdiensten bieden effectieve oplossingen om gladheid te voorkomen en de toegankelijkheid te waarborgen.

Met ons toegewijde team en geavanceerde apparatuur staan we paraat om sneeuw en ijs te bestrijden. Of het nu gaat om wegen, parkeerplaatsen, trottoirs of bedrijfsterreinen, wij zorgen voor een snelle en doeltreffende aanpak.

739c1646-8966-481c-8fe6-d991218611d2

Bestrating

Bij Tuincentrum Ottema zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van hoogwaardige bestratingen die zowel functioneel als esthetisch zijn. Of het nu gaat om opritten, terrassen, wandelpaden of parkeerplaatsen, wij zorgen voor een vlekkeloze realisatie van uw bestratingsproject.

Met vakmanschap en oog voor detail creëren we duurzame en aantrekkelijke bestratingen. Ons team begeleidt u gedurende het hele proces, van ontwerp tot realisatie, om ervoor te zorgen dat uw visie werkelijkheid wordt.

GA950-0105

Besproeiingssystemen

Bij Tuincentrum Ottema bieden we een breed assortiment aan hoogwaardige besproeiingssystemen die zorgen voor een efficiënte en nauwkeurige verdeling van water voor uw tuin of terrein.

Of het nu gaat om een eenvoudig irrigatiesysteem voor de tuin of een geavanceerd systeem voor grotere terreinen, onze expert staat klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden. Van installatie tot onderhoud, wij zorgen ervoor dat uw besproeiingssysteem optimaal presteert.

Laat je groene dromen bloeien!

Ontwerp zonder titel (29)

Vijveraanleg

Bij Tuincentrum Ottema zijn we gepassioneerd in het creëren van verbluffende waterpartijen die de schoonheid van uw buitenruimte versterken. Onze vijveraanlegdienst biedt op maat gemaakte ontwerpen en professionele uitvoering om uw droomvijver werkelijkheid te maken.

Of het nu gaat om een sfeervolle koi-vijver, een rustgevende watertuin of een natuurlijk ogende zwemvijver, ons team staat klaar met creatieve ontwerpen en hoogwaardige bouwmaterialen om uw visie tot leven te brengen.

blogpost_foto

Tuinverlichting

Bij Tuincentrum Ottema streven we ernaar om uw buitenruimte tot leven te brengen zodra de avond valt. Onze tuinverlichtingsservice biedt een variatie aan mogelijkheden om uw tuin, terras of buitenomgeving te transformeren in een betoverende en functionele ruimte, zelfs na zonsondergang.

Met zorgvuldig geplaatste verlichtingselementen creëren we de perfecte sfeer en benadrukken we de kenmerken van uw tuin. Van subtiel padlicht tot indrukwekkende accenten rondom planten en structuren, onze deskundige aanpak zorgt voor een uitgebalanceerde en esthetische verlichtingsoplossing.

https://tuincentrumottema.nl/projecten/

Gazonaanleg

Bij Tuincentrum Ottema streven we ernaar om groene gazons te creëren die uw buitenruimte transformeren tot een levendige en uitnodigende omgeving. Onze gazon aanlegdienst biedt expertise in het aanleggen van perfecte gazons, vanaf de eerste voorbereiding tot het laatste zaadje, voor een prachtig en duurzaam resultaat.

Met oog voor detail en hoogwaardige materialen zorgen we voor een nauwkeurige bodemvoorbereiding, optimale zaadkeuze en professioneel onderhoud, waardoor uw gazon gezond en rijkelijk groeit.

je_eigen_tuin_ontwerpen

Tuinontwerp

Bij Tuincentrum Ottema geloven we dat de perfecte tuin begint met een doordacht ontwerp. Onze tuinontwerpdienst biedt maatwerkplannen om uw visie tot leven te brengen en een buitenruimte te creëren die zowel functioneel als betoverend is.

Onze deskundige ontwerpers luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar creatieve ontwerpen die passen bij uw levensstijl en esthetiek. Of het nu gaat om een weelderige bloementuin, een strakke moderne tuin of een gezellige buitenruimte, wij zorgen voor een ontwerp dat bij u past.

Laat je groene dromen bloeien!