Over ons

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 13:30-17:30
Dinsdag- Donderdag: 09:30-17:30
Vrijdag: 09:00-17:30
Zaterdag: 09:00-17:00
Onze Locatie
De Terp 2
9363XG Marum
Telefoonnummer
0594-641900

Vestiging en Showroom

Wij zijn Tuincentrum Ottema gevestigd in het Groningse Marum. In 1993 is ons tuincentrum & hoveniersbedrijf opgericht. Door de jaren heen hebben wij ons bedrijf laten groeien. We hebben een grote showroom waar de producten uit de webshop ook te zien en te krijgen zijn. U bent hier altijd welkom voor advies over de producten of gewoon om onze showroom door te lopen.

Uw tuin is onze passie!

Onze Expertises

Door de jaren heen hebben we heel wat dingen waarin we ons hebben gespecialiseerd. Zo hebben wij een groot assortiment kunstgras en hebben we goede adviseurs die met uw situatie meedenken. Binnen ons bedrijf hebben we ook een specialist op het gebied van Gardena Smart Systemen. Met dat systeem kunt u uw tuin volledig bedienen.

Tuincentrum & Hoveniersbedrijf

Het bedrijf is niet alleen een tuincentrum. We hebben ook een hoveniersbedrijf. Hierdoor hebben we veel ervaring met de producten die we verkopen in de webshop. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u ook vakkundig advies geven.

Veel gestelde vragen

Kan ik bij jullie ook pakketjes versturen en ophalen?

Wij zijn een servicepoint van verschillende vervoerders. Dit zijn DHL, Homer en Mondial Relay. Voor deze vervoerders kunt u uw pakketje bij ons ophalen of inleveren!

Hebben jullie ook koopzondag?

Wij hebben helaas geen koopzondag, maar de overige 6 dagen in de week zijn wij wel geopend!

Kan ik bij jullie uitgebreid en vakkundig advies krijgen?

Bij ons krijgt u gegarandeerd het juiste advies, dit komt doordat wij al meer dan 30 jaar ervaring hebben in de groensector!

Kan ik bij jullie machines huren?

Bij ons kunt u veel machines huren, zoals een grasrol, verticuteermachine, vrees, trilplaat en minikraan. Bel voor de mogelijkheden naar 0594-641900.